Føler Du Deg Stresset?

Noe stress er bare et faktum av livet. Stress trenger ikke å kjøre livet ditt, skjønt! Å snu stress fra en stor bekymring til en mindre bekymring avhenger av ens innsats og individuelle personlighet. Bruk disse tipsene til å avvæpne stress.

Hvis du utsetter, risikerer du å øke stressnivået uten engang å innse det. Selv om de fleste av oss er enige om at vi jobber best under press, er det motsatte faktisk sant. Gjør du faktisk ditt beste når du gjør det i siste øyeblikk? Stresset med å ha det ekstra presset på skuldrene fra den forestående plikten som du fortsetter å sette av, øker stressnivået ditt automatisk. I stedet for å utsette, fullføre arbeidet så snart du mottar det for å redusere stressnivået.

Prøv å ta opp en hobby for å lindre noe av stresset ditt. En hobby – enten det er hagearbeid, bygge modell biler, skrive, eller hva – kan være en fin måte for deg å glemme hva som plager deg og bare slappe av og ha det gøy for litt. Når du føler deg stresset, ta deg tid til å jobbe med hobbyen din.

Bruk lister for å huske ting i stedet for bare avhengig av minnet ditt for å gi deg selv litt pause i løpet av dagen. Når vi er overveldet av stress er det vanskeligere å huske alt vi trenger å ta vare på, så gjør deg klar for alt dagen din har ved å lage en liste. Ikke bare vil mangelen på å måtte huske detaljer spare deg stress, men det vil spare deg tid også!

Selv handlingen å snakke om stress hele tiden kan sette deg i en negativ tankegang. Hvis du stadig forteller deg selv at du er sulten, vil du snart begynne å føle deg som om du er famished; det er det samme når du føler deg stresset. Finn en annen måte å se på situasjonen din på. Hvis du fortsetter å bruke ordet stress, vil du ende opp med å gjøre det verre.

Ta flere vitaminer. Vitamin B har vist seg å bidra til å redusere stress. Prøv å ta mellom 100 prosent og 300 prosent av den daglige kvoten. Mineraler som krom, kalsium, magnesium, jern, kobber, molybden, sink, mangan og selen hjelper deg også med å håndtere stress bedre. Hold deg borte fra vitaminer merket som stressavlastningsmiddel som de vanligvis bare er vitamin B.

Vær dum! Å handle litt dumt eller sprøtt kan fjerne deg fra en stressende situasjon. Gjør noe som får deg til å le og hjelper deg med å glemme stresset ditt i noen minutter. Forskning viser at smilende og ler, selv om det er falsk kan bidra til å ta litt stress bort.

Når det gjelder å håndtere stress, prøv å gå til en skytebane. Avfyring av skytevåpen kan være en fantastisk måte å la stress ut på en trygg måte. Sørg for å følge alle lover og forskrifter på skytebanen, og dette vil ikke bare være en stor stressavlastningsmekanisme, men også en mulig ny hobby for deg.

Å gjøre en innsats for å holde stress som en mindre irritasjon, i stedet for en stor, tar tid. Brett disse tipsene bort for en tid da du opplever stress, og da vil du føle deg mer i kontroll over følelsene dine. Ikke la stress ta over livet ditt; bruke disse tipsene til å håndtere det.